tirsdag, 05 juni 2018 04:58

Søger du en freelance grafiker? Dette skal du være opmærksom på!

Du skal i gang med at finde en freelance grafiker, der skal løse nogle grafiske opgaver for dig. Så er det nu du skal tænke dig godt om, så du finder den rigtige. Herunder er en liste over hvad du skal være opmærksom på inden du vælger.

 

1) Leveringstid

Mange freelance grafikere har meget at lave, og derfor er de ikke gode til at leverer opgaverne til tiden. Du skal sikre dig, at den freelance grafiker du samarbejder med, kan finde ud af at overholde deadlines.

 

2) Referencer

Der skal være en grafisk reference side, som viser hvor dygtig en grafiker det er. Hvis det skulle vise sig, at vedkommende ikke har en reference side, så skal du bede om at få sendt nogle, så du bedre kan se om du kan lide den grafiske stil som grafikeren besidder.

 

3) Udtalelser

Surf rundt på hjemmesiden for, at se om du kan finde nogle udtalelser fra andre kunder eller måske endda kigge på Trustpilot. Det kan også være du kan kontakte kunderne, så du bedre kan få en mening fra hestens egen mund.

 

4) Leveringstid

Leveringstiden er vigtig - ikke sandt? Du har sikkert oplevet at du ikke får leveret til tiden, så husk at aftale et fast leveringstidspunkt for de enkelte opgaver.

 

5) Ferie

Alle holder ferie, det gør din freelance grafiker også, så husk at aftale med din kommende freelance grafiker i forhold til ferie. Vedkommende holder garanteret ferie, i de tidsrum hvor du ikke gør, så hvis du skal have nogle opgaver leveret, så få styr på dette område.

 

6) Pris på opgaverne

Det kan blive en dyr fornøjelse, hvis du ikke på forhånd har aftalt en pris på de enkelte grafiske opgaver, som du skal have leveret. Derfor er det en god idé, at aftale priserne enkeltvis, så du har styr på budgettet. Til sidst handler det også om, at bruge sin sunde fornuft, når man skal vælge leverandør.

Læst 168 gange Senest ændret lørdag, 28 juli 2018 06:13