lørdag, 28 juli 2018 06:03

Skal du have en ny hjemmeside? Få gode råd her!

Står du lige nu og skal finde en ny leverandør til din nye hjemmeside? Så skal du gøre dig en masse overvejelser inden du vælger det rigtige bureau til opgaven.Du tænker sikkert som det første, hvad koster en hjemmeside? Det er et meget stort spørgsmål og det kræver du ved hvad du har brug for. Skal du bruge en ganske almindelig hjemmeside uden mange undersider, så kan du godt få en professionel hjemmeside til omkring 10-15.000 kr. ex. moms. Men er der nogle specielle "features", så skal du vide, at disse koster ekstra. Derudover kan det være du skal have taget billeder, hos en professionel fotograf, skrevet nogle salgstekster eller seo-tekster? Og så er der også markedsføringen af din hjemmeside, skal du have lavet SEO? AdWords eller måske endda annoncering på Facebook?  

Vælg det rigtige bureau

Hvad er vigtigt, når du skal samarbejde med et webbureau? Dit webbureau skal have en forståelse for din virksomhed og for dine tanker med en hjemmeside. De skal kunne rådgive dig bedst muligt, så du ikke "maler" dig op i et hjørne og får en hjemmeside der har en masse begrænsninger. Du skal sikre dig, at din hjemmeside er fremtidssikret, så du nemt selv kan tilføje indhold, når du skal igang med at arbejde med din hjemmeside.  

 

Responsiv hjemmeside

Du skal sikre dig, at din kommende hjemmeside er responsiv. Det betyder at hjemmesiden automatisk tilpasser sig forskellige enheder såsom smartphone og tablets. Det er et vigtigt parameter for søgemaskinerne og primært Google, som anvendes, som den primære søgemaskine herhjemme i Danmark. Desuden er det også vigtigt for brugervenligheden, så når besøgende kommer ind på din hjemmeside, at de nemt kan se indholdet og navigere sig rundt.  

 

Søgemaskineoptimering

Hvis du ønsker at samarbejde med webbureauet omkring søgemaskineoptimering, skal du sikre dig, at de har styr på det. Det kan være rigtig svært, at vide hvad der præcist følger med i et tilbud, så hvis SEO er en del af tilbuddet, så bed dem udspecificerer det i tilbuddet, så du nemt kan se det. Du kan eventuelt kontakte en SEO ekspert, der kan komme med gode råd i forhold til tilbuddet, så du sikrer dig den bedst mulige hjemmeside.  

 

Kemien skal spille!

At samarbejde med et webbureau, er det samme som et forhold. Der skal være en super god kemi for, at det kan lykkedes. Hold møder med bureauet, så du føler I svinger godt sammen, så bliver samarbejdet klart bedst!

Læst 367 gange Senest ændret lørdag, 28 juli 2018 06:06